Våre Behandlingar

Klipp og styling

Ved klippebehandlingar er alltid vask og styling inkludera – så sant du ønskjer det. Vi set av god tid slik at vi kan tilpasse frisyra til kvar enkelt kunde, det vere både utsjånad og personleg heit. Etter konsultasjonen vaskar vi håret og gir deg ein behageleg massasje av
hovudbotn med økologiske eller naturlege produkt, tilpassa dit hår og hovudbotn. Du vil alltid få tilbod om kaffi/te og snacks som du kan nyte mens vi klipper og stylar håret ditt.

Brud

Den store dagen, -som vi vil hjelpa deg med å gjere fullkomen. Vi har fleire frisørar/stylistar/make-up artistar, med lang og god erfaring i oppsett og sminke av brud.

Økologiske fargar

Vi er alltid opptatt av å benytte dei beste alternativa på marknaden for å sikre egne ansatte og dykk som kundar. Våre ansatte skal kunne gje god veiledning og informasjon om alle fargar vi nyttar.

Bli ny - dag

Bli ny dagen har vorte veldig populær og er den perfekte gåva eller noko ein bør unne seg ei gong imellom. Vi garanterer at du vil få ein minneverdig dag. Saman skal vi finne fram til det beste ved deg.   

Økologisk make-up

Zao, eit økologisk sminkemerke,  sertifisera av ecocert. Heilt fritt for syntestiske og kjemiske stoff. Ikkje testa på dyr, verken ingrediensane eller dei ferdige produkta. Sertifisera av Cruelty Free og Leaping Bunny.

nb_NONorsk bokmål
nn_NONorsk nynorsk nb_NONorsk bokmål