Våre Behandlingar

Klipp og styling

Ved klippebehandlinger er alltid vask og styling inkludert – så sant du ønsker det. Vi setter av god tid slik at vi kan tilpasse frisyren til hver enkelt kunde, det være både utseende og personlighet. Etter konsultasjonen vasker vi håret og gir deg en behagelig hodebunnsmassasje med økologiske eller naturlige produkter, tilpasset ditt hår og hodebunn. Du vil alltid få tilbud om kaffe/te og snacks som du kan nyte mens vi klipper og styler håret ditt.

Brud

Den store dagen, -som vi vil hjelpa deg med å gjere fullkomen. Vi har fleire frisørar/stylistar/make-up artistar, med lang og god erfaring i oppsett og sminke av brud.

Økologiske fargar

Vi er alltid opptatt av å benytte dei beste alternativa på marknaden for å sikre egne ansatte og dykk som kundar. Våre ansatte skal kunne gje god veiledning og informasjon om alle fargar vi nyttar.

Bli ny - dag

Bli ny dagen har vorte veldig populær og er den perfekte gåva eller noko ein bør unne seg ei gong imellom. Vi garanterer at du vil få ein minneverdig dag. Saman skal vi finne fram til det beste ved deg.   

nn_NONorsk nynorsk